tirsdag 21. desember 2010

Høy puls i siste liten!

Enkelte vil nok ikke få julekort fra oss før i romjulen eller på nyåret. Enn så lenge ligger flesteparten av julekortene på kjøkkenbordet og venter på å komme på toppen av "gjørelista".


Noen kort har derimot kommet seg ut av huset og havnet i postkassa til både venner og familie. Personene som har motatt julekort fra oss er ikke mer viktig eller betydningsfulle enn de andre som ikke har motta julekort. Det eneste som skiller disse personene fra hverandre, er hvor de bor.

Innenfor Holmestrands bygrense vil julekort fra oss bli levert til fots med vogn og høy puls før jul, alle andre med adresse utenfor dette området må belage seg på en hilsen i romjulen eller tidlig i 2011.


Julekort som kommer til fots, er blitt og vil bli, prioritert før mange andre juleforberedelser (baking, vask, rydding og pynting). Aksel skal sove og må få sin daglige trilletur uansett og noen julekort under dyna tar ikke store plassen. Det er ikke hver dag man får postkort av et et sovende postbud!

Fordelen med å legge inn utlevering av julekort på trilleturene er at vi også oppdager nye "løyper" for de daglige turene vi tar. Forandring fryder! 

Juleforberedelsene kan ikke utsettes så mye lengere og dagen i dag er derfor satt av til alt som har ligget på vent. Aksel må pent sove inne mens mor må svinge seg med vaskebøtta, julepynt og innpakking.

Så ingen frisk luft og høy puls i dag?

Jo da! Jeg har selvfølgelig passet på at noen av julekortene har blitt "glemt" igjen hjemme på de rundene jeg allerede har tatt. Mor må derfor ut med hodelykt, løpesko og julekort under jakka i kveld...og kanskje i morgen kveld.

Det er så lite som skal til for å få litt høy puls sånn rett før jul!

Har du passet på at du har glemt noe?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar