tirsdag 17. april 2012

På flukt

Denne helgen pakket jeg bagen og flyktet til Lillehammer. Sport 1 hadde varemesse og gutta bruke helgen på å plukke ut ski og utstyr for neste vinter. Jeg var med- kun for å få en etterlengtede dose med husmorferie.

Men jeg legger heller ikke skjul på at det også passet utmerket å forlate Holmestrand akkurat denne helgen. Jeg tror rett og slett jeg hadde blitt sprø av å måtte omgitt meg med 1800 personer som alle skulle delta på Holmestrand Maraton - uten å skulle delta selv. Det hadde jo vært å regne som tortur.

Planen denne helgen var å løpe 21 km som forberedelse til Stockholm Maraton i juni. Men etter at lille frø i magen la seg godt til rette, snurpet igjen energinivået og tippet tyngdepunktet i en retning som fører til mer vralt en jogg- bestemte jeg meg tidlig for å gjennomføre 7 km istede.


Forrige uke måtte jeg innse at også dette slaget var tapt. Å skulle ha løpt 7 km med konkurranseinstinkt ville  ikke latt seg gjennomføre slik kroppen min er satt sammen nå. I stede ble det rolige og avslappende dager med mer tilpasset aktivitet i treningsrommet på hotellet. Helt fint det også:)

Men neste år stiller jeg til løp- og forberedelsene starter allerede denne høsten med melkespreng og barnevogn på slep!

Hurra og gratulerer til alle deltagere av årets Holmestrand Maraton- dette var utrolig sprekt!
1 kommentar:

  1. Tar til meg gratulasjonen jeg,for å ha løpt 7,5 km sammenhengende uten problemer! Men det må sies at dette hadde ikke hendt uten deg Jeanette, og de andre fra Sport1 i Holmestrand som har møtt opp på trening hver tirsdag uansett vær. Stor takk.

    SvarSlett