søndag 1. april 2012

Brudeferd fra Rena til Lillehammer

De siste uker har vi hatt en intensiv innspurt i planleggingen av vårt bryllup som skal stå neste vinter.

Rett før helgen så det ut til at de siste biter falt på plass og vi er strålende fornøyd med våre planer for den store dagen.


Vielsen vil finne sted ute i friluft på Rena tidlig lørdag 16. mars 2013. Etter vielsen vil brud og brudgom tre på seg langrennskiene og hver sin sekk som veier minst 3.5 kg. Deretter legger vi ut på vår 54 km lange brudeferd sammen med 16.500 andre sprekinger. Målet for ferden er Birkebeineren skistadion på Lillehammer og en strålende gjennomføring av Birkebeinerrennet 2013. Til slutt, når hele brudefølget har kommet i mål, vil vi avslutte dagen med bryllupsstas, brudekjole og en heidundranes bryllupsfest på Lillehammer.


Vi ønsker selvfølgelig at flest mulig av våre gjester skal delta på brudeferden og Birkebeinerrennet sammen med oss på bryllupsdagen og har i den forbindelse lagt opp til felles forberedelse som vil starte høsten 2012. Dette vil bestå av ukentlige treningsopplegg som kan følges via nettet, samt at det er satt av 3 langhelger til fellestrening, motivasjon og inspirasjon får alle våre bryllupsgjester. Vi kommer også til å tipse våre forlover om å legge opp til noe lignende i forbindelse med våre utdrikningslag.

For de av våre gjester som av helsemessige årsaker ikke kan delta på ferden over fjellet fra Rena til Lillehammer har vi inngått en avtale med arrangørene av Birkebeinerrennet slik at vi får leie snøscootere med spesialbygde passasjersleder. Dette gir oss mulighet til å frakte alle våre gjester den samme distansen som oss andre som går på ski. Her skal alle inkluderes:)

Vi gleder oss stort!

Ønsker dere en flott palmesøndag!

PS: og til dere som leser dette innlegget i dag- merk datoen dette er skrevet. Aprilsnarr:)

Denne spøken fikk medieomtale i Lokalavis, se her

Her og her  kan du se bilder fra hvordan bryllupet til slutt endte. Det ble en skitur på brudefølget men ikke fult så langt!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar