onsdag 9. april 2014

Alle har det- men få kan se!

En sterk mage og rygg er viktig for å forebygge ryggplager, ha en god holdning og for at kroppen skal fungere godt i ulike aktiviteter.

Enten du driver med løping, sykling, turer i skog og mark, hagearbeid, styrkertrening eller annen aktivitet, så gjør en sterk mage og rygg både at du unngår skader, og at du presterer bedre. I en rekke aktiviteter skapes nemlig mye av kraften fra kroppens senter, altså fra mage og ryggmusklene.

Dine magemuskler er kanskje ikke så synlig at du kan beundre de hver eneste dag i speilet- men de ligger der inne et sted- ofte litt godt gjemt! Du vet det kanskje ikke- men du har noe som alle andre har- du har magemuskler!

MERK: Om dine magemuskler er synlige eller ikke er egentlig ikke så relevant- spørsmålet du i stede skal stille deg selv er: Har mine magemuskler den styrken og kapasitet som min kropp og aktivitet krever i hverdagen?

...så om du er en av de som helt febrilsk leter etter bikiniformen akkurat nå-  tenk heller funksjon fremfor utseende- og minn deg selv på hvor kort sommeren egentlig er i Norge!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar