onsdag 7. august 2013

Små brikker- stort puslespill

Jeg er jo her fortsatt- bare ikke så synlig på bloggen- på Instagram derimot er det brennhett om dagen- følg meg der på direktelink @aktivhverdag!

Det er ingen hemmelighet at småbarnslivet, familielivet, permisjonslivet, livet som mamma, livet som kone, livet som husarbeider, livet som vaskefille, livet som arbeidstaker, livet som potet, livet som joggesko og livet som treningsnerd tar mye tid fra det livet vi brukte uhemmet med tid på i gamledager. Venner blir forsømt, andre familiemedlemmer lurer på om telefonen min er død, telefonsamtaler tar for lang tid, kosekvelder foran tv gjør meg rastløs og et cafebesøk som vanligvis kunne ta timer er nå fort inn og enda rasker ut.....og nevner du invitasjon til en fest, vrir jeg meg og later som om jeg ikke hører hva du sa. Jeg har ikke energi til å være våken lengre enn til midnatt- heller ikke interessert i å være fyllesyk!

Så derfor inviterer jeg deg inn i mitt digitale liv- slik at du skal se at vi faktisk gjør noe! Jeg synes egentlig vi gjør det ganske bra, jeg er fornøyd og jeg trives. Det regelrett koker hver dag, men vi planlegger, vi mixer og trikser og vi dytter kabalen i de retninger det går.


Jeg har akkurat i dag avsluttet mitt hundredagersprosjekt- jeg har klart 100 treningsøkter på 100 dager og er superstolt! Jeg skal nok komme med mer om dette litt senere- for her har fru Vika gjort seg noen tanker underveis. I tillegg har mr Vika, my sporty man, deltatt på sitt første ultramaraton nå i helgen. Han løp 50 kilometer i Stockholm og tok hjem en 4. plass totalt av alle mann.

Det skjer mye spennende om dagen både på jobb og i hus og hjem- JA det koker, men jeg føler også at vi, jeg og familien lander litt. Kanskje bare for en liten stund- men frua er sikker på at en av brikkene som har falt på plass den siste tiden kommer til å gjøre virkelig god nytte!

Straks tilbake!

Fra dagens økt 100/100!2 kommentarer:

  1. Jeg har kastet meg på hundredagersprosjektet til lopeskjort.no bare for å få plottet trening inn på timeplan inneimellom alt det som familien krever. For meg har nemlig trening vært nedprioritert, til tross for at jeg vet at energien øker i takt med antall treningsøkter.

    Jeg la meg til bloggen fordi jeg ble imponert over at du håndterte det å være mamma, da gravid, og alikevel fikk treningsøkter med. FOrtsatt imponert!

    SvarSlett
  2. Åh, gjett om jeg ble litt nysgjerrig nå da... :) På hva det er som koker..? :) Spennende! Skal sporenstreks inn og finne deg på instagram nå og lete etter ledetråder ;)

    SvarSlett