søndag 11. august 2013

Hurra for meg!

Helt siden jeg, i 2011, for første gang løp fra Holmestrand til Horten (21 km+) har jeg hatt et ønske om å løpe distansen Holmestrand-Tønsberg. Det finnes flere ulike ruter mellom Holmestrand og Tønsberg og jeg har den siste tiden regnet meg ut til en rute som skulle være i overkant av 30 kilometer- planen var derfor satt.

Den dagen jeg fyller 34 år skal jeg løpe 1 kilometer for hvert år jeg har levd- og slik ble det!

Etter frokost med små og store i Lerkeveien i dag tidlig la jeg ut på egenhånd med løpesko og godt med vann og næring i drikkebeltet.  Målet var 34 kilometer lengre fremme- jeg skulle i min egen bursdagslunsj  på brygga i Tønsberg. Resten av gjengen, inkludert mine foreldre, kjørte etter og møtte meg ved Jarlsberg hovedgård- hvor jeg krysset av for 34 km og gjorde et raskt bytte før vi dro videre til pizza, is, brus og kaffe på brygga!

Dette er kortversjonen av min knallfine bursdagsfeiring- her følger et bildedryss!

I Tønsberg blad kan du lese enda litt mer om turen min HER
4 kommentarer:

 1. Du er kjempeflink! Gir meg, som også er trebarnsmor og alt det andre..., masse inspirasjon til å holde treningsmotivasjonen oppe! Takk :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Trude:) håper jeg kan motivere i tiden som kommer også. Ønsker deg en fin uke!

   Slett
 2. Hei, har fulgt bloggen din lenge, men først i dag tror jeg at jeg har forstått at mannen din er fra Kongsvinger? Ha en fin dag :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Mannen er fra Kongsvinger ja :) fant han i Oslo og dro han med til Holmestrand :)

   Slett