torsdag 23. mai 2013

Bli med på en snurr!

Tirsdag 14. mai var det duket for tidenes første Sport 1 løpskarusell her hjemme i Holmestrand. Mannen i huset hadde planlagt dette en god stund og vi gledet oss over at dagen for første startskudd endelig var her. Vi hadde ordnet med noen timers barnepass slik at jeg også kunne få være med (les: fungere som fotograf). Selma på 6 år gledet seg stort- mens de to minste måtte være hjemme.

På forhånd hadde vi forklart 6 åringen at vi skulle delta på noe som lignet poenglangrenn, bortsett fra at vi skulle ha på oss joggesko i stede for langrennski. En liten stund ble det nemlig spredd usannheter om at vi skulle på tivoli oppi skogen og kjøre masse karuseller!?En løpskarusell passer for alle uansett alder og treningsgrunnlag. Deltagerne kan selv velge om de vil løpe, jogge eller gå 1,3 eller 5 kilometer. I løpet av sommeren og høsten vil det bli arrangert 6 løp, tre løp før sommerferien og 3 løp etter. Hver enkelt deltager får sine egne tider å konkurrere mot, og kan dermed se om det har vært fremgang (eller tilbakegang) i løpet av sommeren på egen fysisk form. Det er mulighet for å stille i trimklasse for de deltagere som ikke ønsker tidtakning. Løpskarusellen er et samarbeid mellom Sport 1 Holmestrand og Botne skiklubb.

Det ble en knall start på karusellen og vi sier oss godt fornøyd med nærmer 60 deltager som møtte opp for å være med på det første løpet.

Neste løp i karusellen er tirsdag 4. juni- blir du med?

1 kommentar: