tirsdag 2. april 2013

Påskemaraton 2013

Vi er ikke så gode på å skaffe oss barnevakt i hverdagen for å gjøre ting sammen. Barnevakt blir som oftest brukt til å få kabalen til å gå opp de gangene vi ikke klarer å overlappe hverandre på egenhånd.

Men innimellom slår vi på stortromma og ordner oss litt felles kvalitetstid sammen. Siden vi ikke er så glade i kino og romantiske middager? (?1?) benytter vi heller tiden med barnevakt til å være litt aktive sammen.

Vi avsluttet derfor denne påskeferien med noen timer barnefri og reiste til Drammen tidlig 2. påskedag for å stille til start på årets Påskemaraton. Jimmy hadde hatt dette i planene lenge og deltagelsen var ikke et innfall fra hans side. Min deltagelse var derimot blitt bestemt i stillhet (bak mannens rygg) de siste dagene i påskeferien. For et par uker siden nektet jeg nemlig å stille til start på dette løpe når jeg ble spurt vi skulle ordne oss barnevakt og delta sammen.

De siste ukers trening har vist meg at jeg har en kilometertid jeg ikke er helt komfortabel med og langt fra det den var før mitt siste svangerskap som jeg avsluttet for 7 mnd siden. Kroppen virker sliten og jeg klarer ikke presse den dit jeg vil på trening. Jeg hadde derfor ingen store forventninger til min første halvmaraton. For meg selv hadde jeg satt meg som mål at jeg skulle under 2 timer denne første gangen. Når jeg så ble klokket inn på tiden 1.53.35 var det en meget fornøyd frue som reiste hjem fra Drammen.

Det er kanskje noe i det mannen i huset snakker om når han sier så overlegent "det er først i konkurranse du ser hva du er god for"

Neste gang skal tiden presses enda litt ned- det klare jeg!fremhevet bilde
Frua jubler over 1.53.35
Fornøyd mann med  tiden 1.21.33

Romantisk måltid bestående av Pepsi max og boller fra Statoil på vei hjem- kino tar vi en annen gang!


5 kommentarer:

 1. Jeg sliter litt med å kommentere på innlegget ditt uten å plusse først.. :) Godt jobba, jeg er imponert! Og post-gravid som du er må jeg si du holder deg fin i fisken :)

  SvarSlett
 2. Hei! Fant bloggen din via kommentar hos Ambivalentica:) og fekk lyst til å følgje deg vidare! Skal studere den litt meir seinare når eg får tid :). Vår erfaring er at vi nesten er meir fysisk aktive etter at vi har fått små barn - kanskje fordi vi er blitt nøydde til å planleggje og prioritere? Kjenner meg igjen i at ein berre brukar barnevaktene når ein "må", og ikkje for å prioritere kjærastetid. Vi har heldigvis blitt flinkare til å gjere slike ting, og vi er også så heldige at vi kan jobbe litt redusert stilling kvar som gjer at vi kan ta fri innimellom på dagtid når ungane er i barnehage, og slik få verdifull voksentid!

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig! Velkommen til bloggen min-gøy at du vil følge den. Her jobber vi alt annet enn redusert- med egen sportsbutikk så kjenner vi at sekken for felles alenetid blir mindre og mindre. Det er derfor godt at vi har felles interesse av trening og aktivitet slik at vi kan gjøre ting sammen uten at det krever den store planlegging og tidsbruk:)

   Slett
 3. Halvmaraton er jo en perfekt date! Vi kommer til Holmestrand og løper til helgen, gleder oss! Halvmara på gubben og 7,5km på meg. Sees vi der?

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra dere skal delta i Holmestrand til helgen:) Jeg har ikke meldt meg på enda- men skaffet barnevakt- så da er vi jo et godt stykke på vei- blir i så fall halvmaraton om jeg stiller. Gleder oss uansett om det blir som tilskuer eller deltager- Vi ses:)

   Slett