mandag 29. april 2013

Fjellmaraton og andre løp

Endelig mandag og jeg har kræsjlandet med et brak og tviholder på kaffekoppen. Minstejenta orket så vidt å være våken noen timer på morgenkvisten. Hun måtte legges under dyna igjen så fort de to andre hadde reist i barnehagen. Å feire en 6 åring er jammen meg ingen spøk!

Men nå er festen over og vi retter fokus over på de neste uker. Mr Vika og jeg jobber i disse dager med å få organisert barnevakt til noen bestemte datoer slik at vi kan dra på tur og løpe noen løp sammen.

En helg er allerede i boks. Om alle holder seg friske og raske setter Mr. Vika og jeg snuten mot Beitostølen den første helgen i juni. Der oppe skal vi delta på det årlige Fjellmaraton. Vi planlegger og delta på halve distansen, 21 kilometer som går fra Valdresflya og ned til sentrum av Beitostølen. De som velger helemaraton må ta seg fra Besstrond/Lom, opp til Flya for deretter helt ned til sentrum sammen med oss andre. Den distansen får i så fall bli et annet år for min del, i år holder det massevis med den halve.

Jeg gleder meg ufattelig og tror det blir en stor opplevelse å kunne løpe fra snø og brøytekanter til sol og sommer på under 2 timer- for JA jeg skal under 2 timer også denne gangen.

Vi har også et ønske om å delta på Holmenkollstafetten sammen 11. mai, men der gjenstår det å få tak i barnevakt før begge to kan snøre på seg startnummer og løpesko.

Planlegger du noen løp denne våren og sommeren?


2 kommentarer:

  1. Dere er så spreke! Det er noe med den logistikken ja ;)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja det er en liten kabal som skal opp når vi voksne skal ha litt alenetid...og jeg er aldri 100% sikker på om det blir det vi planlegger før vi kommer frem til målet. Har brent oss på det tidligere hvor vi har gledet oss enormt til noe også blir vi "stoppet" av syke barn o.l. Jeg reiser nemlig ingen steder om de små er syke- da synes jeg det ikke er noe ok å bruke barnepass, selv om det er hos de tryggeste besteforeldre:)

      Slett