søndag 23. september 2012

Sti for øyet- et annerledes kunstgalleri

"Sti for øyet"  er et kunstgalleri plassert ute i skogen, og tilpasset slik at det blir en del av naturen. Ulike kunstverk er plassert inn langs stien hvor det spiller på lag med omgivelsene rundt.Dette er et utendørs galleri hvor man skal kunne ta og kjenne på kunsten. Hva er vel mer naturlig enn 11 store blåbær som ligger spredt mellom trærne?


Eller tre ulver som kommer luskende over en kolle? Ganske skummelt selv om de sto helt stille:)


Selma var veldig fasinert av denne afrikanske perlehøna som hadde fått kultursjokk og krasjlandet i bøkeskogen.


På toppen av Himmeltrappa var det utsikt så langt øyet kunne se...eller værfall helt til Slottsfjellet i Tønsberg.


Selve stien er ikke lang, og den er heller ikke utfordrende å gå. Turen er ikke stort lengre enn 1,5 kilometer i lettkupert terreng. Stien er bred, gruslagt og tilpasset både rullestol og barnevogn. 

Det er utviklet egen nettside for denne stien. På nettstedet vil du finne informasjon om prosjektet og kunsten som er der.

4 kommentarer:

 1. Hvilken barnevogn har du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Vår barnevogn er av merke mountain buggy. Vi har terrengmodellen som kom i 2011. Denne er god til både løping, vanlige trilleturer og går veldig godt i ulendt terreng. Vi har hatt samme merke til alle tre barna og er veldig fornøyd både med mountain buggy urban jungel, som vi hadde tidligere, og søskenvognen, duo, som vi gikk til innkjøp i sommer.

   Anbefales:)

   Vedlagt er nettadresse som viser mountain buggy terrain:
   http://mountainbuggy.com/en/component/content/article/103

   Jeanette

   Slett
 2. Så hyggelig at du vil følge med på det som skjer på gården. Her ble jeg inspirert. Noe slikt kan jeg tenke meg i skogen vår. Dessuten pirker du i min dårlige samvittighet - jeg er i dårlig form.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så hyggelig at jeg kan inspirere deg også:) Jeg har spesielt lest alle dine innlegg om planlegging av bryllupsfesten. Vi skal ha bryllup selv i februar og du har mange gode tips jeg har tatt med meg:) du har en inspirerende og "beina på jorda" blogg som gjør at også jeg tror jeg kan få til noe av dette til festen vår:)

   Slett