søndag 30. september 2012

Seks uker og full rulle

Denne uka har Eline rukket å bli seks uker og vi har virkelig tatt (løpe)steget ut og endelig tilbakelagt noen kilometer med løping!

Full rulle er kanskje å ta i- men litt raskere har det nå gått denne uka når vi har vært ute med løpesko og vogn.


Jeg må si at det virker uendelig lenge til jeg er klar for å løpe langt og lenge. Det svir i lår og legger og kjennes som om hjertet er for lite. Dagens løpsform er virkelig tung-skikkelig tung! At jeg skal løpe et maraton innen våren 2013 virker ganske så fjernt akkurat nå.

Ukas treningsøkter:
Mandag: 6 km jogg med barnevogn
Tirsdag: Hvile
Onsdag: 7 km jogg/løp med barnevogn
Torsdag: Hvile
Fredag: 8 km løp/rask gange med barnevogn
Lørdag: Hvile
Søndag: 9 km løp på egenhånd i skogsterreng

Det  var derfor en veldig fin avslutning på uka da jeg i dag tidlig fikk ta meg en tur på egenhånd i skogen før alle andre- mutters alene i morgentåke, høstfarger og frisk luft. Jeg klarte å tilbakelegge 9 km i et ok tempo hvor jeg løp bakker opp og bakker ned uten at kroppen knirket og gjorde vondt.

Herlig- ønsker alle en fin uke!3 kommentarer:

 1. Wow!!! Sporty :) Flink du er :)

  SvarSlett
 2. Imponerende! Trener du noe styrke også - med unntak av den styrketrening du får gjennom løp/gang med vogn? I tilfelle hva?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei- nå i starten har jeg hat fokus på basis styrketrening, og da hovedsaklig meg egenvekt og som har vært enkelt og kunne gjennomføre i forbindelse med en løpetur eller på stuegulvet hjemme. Jeg fokuserer først og fremst på styrke av mage, rygg, skuldre og nakke. I tillegg styrke av setet og lår.

   Slett