søndag 20. november 2011

Holmestrand - Horten på en søndag

Jeg må nok innrømme at ukas langtur ikke alltid er det jeg spretter rundt for en søndags formiddag. Spesielt liten blir interessen da tåka ligger tykk som grøt utenfor, det er langrenn på TV og jeg har mest lyst til å ha luksus kosedag innendørs med barna og Jimmy.

Men det er alltid plan som skal gjennomføres!

I dag skulle Selma på kino med bestemor. Billetter til "Jul i Blåfell 2" var reservert på Horten kino. I den forbindelse foreslo jeg at vi alle kunne ta søndagsmiddagen på Peppes i Horten før kinoen skulle starte.

Vi avtalte og møtes kl 15.00  for søndagens pizza.

Jeg så dermed mitt snitt i og smette inn i treningsklærne, hoppe over dørstokkmila og løpe Horten i møte.Jeg beregnet god tid og startet løpeturen 2 timer før avtalt tid for å møtes!

Det ble 10 km i rolig "kjede meg" tempo, 10 km i tempo 5-10 slag under terskel og 3 km til nedjogg, total utgjorde turen Holmestrand - Horten 23,3 km på asfalt.

Jeg rakk det akkurat, sto klar og tok imot store og små når de kom kjørende fra Holmestrand.Det ble pizza på alle, kino på Selma og en god søndagstur i tåkehavet på a mor:)1 kommentar: