mandag 7. november 2011

Maske til besvær

Jeg er litt usikker på hva som gjør meg så sitrende forbannet om dagen, men noe er det.

Det som er mest irriterende er at jeg ikke vet HVORFOR jeg går rundt og er en tikkende bombe av en grinebiter...for jeg er ikke litt irritabel, jeg er over gjennomsnittet og har for lengst nærmet meg det nivået hvor min nærmeste anbefaler meg om å søke hjelp.

...og det som irriterer meg enda mer er at jeg hver fordømte morgen, før jeg går ut av døra, tar på meg en perfekt smilende og friskusaktig maske.

Gud som jeg hater denne maska til tider!

Og det som irriterer meg aller aller mest er at uansett hvor langt vekk jeg greier og grave ned denne maska kvelden i forveien, så ligger den rett foran beina mine når jeg står opp dagen etter.


Mest av alt har jeg lyst til å sparke maska pokker i vold og gå ut på trappa og hyle, skrike og rope så høyt og intenst som den forvirrede og tynnslitte småbarnsmammaen jeg er.

Jeg er sliten, jeg er trøtt og jeg vil sove!

....og trøster meg med at jeg er fryktelig glad i livet mitt
1 kommentar:

  1. Hei! Eg har ikkje kommentert her før, men eg har lest bloggen din ein stund, du er super inspirasjon for å komme seg ut og i aktivitet når ein har små barn i heimen. Eg likar bloggen din godt!

    Akkurat no høyrest det ut som du er ein litt sliten mamma. Vonar du klarar å finne rom til å kvile ut, og kanskje prioritere kvardagen så du ikkje strekker deg for langt. Ein stor klem til deg!

    SvarSlett