søndag 14. oktober 2012

Engler i snøen og ei kjerring i vindu!

Jeg vet ikke hva som er verst- en 2 åring på sitt beste som skriker bestemt og høylytt "NEI" til uansett hva det måtte være, en gneldrende, krumbøyd og paracetknaskende mamma som er syk på femte dagen og hoster som ei kråke eller en overarbeidet pappa som brukte opp den siste skvett av energi på en skikkelig fest i går kveld og natt!?

Legg alle disse sammen og du får en skikkelig god beskrivelse av søndagsstemningen i Lerkeveien!

Velkommen!


Aller helst ville jeg jo, i dag også, gitt dere referat fra en sporty familietur i friskt snødrev (ja det har snødd i dag) med smilende barn, vanntette klær og varm kakao servert fra våre fancy termoser!

Kan du se det hvite kubbelyset? Det er der!

Men i stede får dere altså dette- en fersk tilstandsrapport som beskriver virkeligheten nå om dagen. Barna har kun blitt luftet i en fattig 1/2 time i dag. Det var nok til at de rakk og lage en engel i snøen, skrape sammen snø på verandaen, rope på mamman for varmere votter (som fortsatt lå pakket ned i vinteresken fra i fjor) og konstatere at det var hull i den ene støvlene.

Men tro ikke at vi har sittet på rumpa innendørs i hele dag- NEI DA- vi har ommøblert, spist, kastet, kranglet og dekorert- og vi har brukt hele huset som lerret!

Så til slutt vil jeg ta meg den friheten å komme med noen spenstige tips til den interiørmessige høstkosen (har sett på Facebook at det er veldig inn med levende lys nå om dagen- spesielt kubbelys).

Her er mine lys fra kveldens høsthyggestemning i Lerkeveien!

Velkommen tilbake!


//kaos completed//

Med ønske om en fin høstkveld og en god neste uke:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar