fredag 22. april 2011

Foreldrerollen er oppskrytt!

For noen uker siden fikk jeg følgende kommentar "Du virker aldri trøtt og sliten du!"

Om dette er et kompliment eller et godt bevis på at jeg faktisk har lyktes i min streben etter å holde oppe mitt sporty ytre og friskus image er usikkert.

....men om noen skulle være i tvil!JEG ER TRØTT....så det svir helt inne i hjerte, jeg blir ofte svimmel bare av å tenke på at jeg skal ta på meg løpeskoene og holde høy puls i en time eller to.

Så hvorfor gjør jeg det? Hvorfor gjør vi det? Hvorfor prioriterer Jimmy og jeg trening og fysisk aktivitet fremfor gressklipping, vask, beskjæring av hekk, kvisting og kløyving av trær?

Jeg ser ofte spørsmålstegn i øynene til enkelte (de som ser gjennom den sporty friskus fasaden), når vi allikevel trekker på oss tights og treningssklær for å bruke opp de siste rester av krefter langs fortau og skogsveier.

Det hjelper!

Jeg skal nemlig ikke være en av de som sier at flere år av deres liv har blitt ødelagt av Lykkeknusere! Jeg kan holde ut umenneskelig trøtthet, men og gå rundt og være ulykkelig....nei det har jeg ingen planer om å gjøre.

Trollmor har laget en god beskrivelse av årene vi er inne i dette innlegget "Jeg vet jeg er småbarnsmor når jeg..."

Dagens påsketips
- ikke forsøk å elske alt foreldrerollen måtte bringe. Det holder massevis å elske sine barn!

Hvor lykkelig er du denne påsken?

1 kommentar:

  1. ååå så arti at jeg fant deg og at du nevner meg her på bloggen din :) koselig. Og ja.... man kan bli småtullerusk av nattevak, forkjølelser og at alle har behov og kun du kan gjøre noe med det :) Men det går over ..... selv om det tar tid hihi... nyt fridagene :)

    SvarSlett