søndag 6. mai 2012

Ikke som forventet

I helgen hadde vi barnefri og hadde booket hotell i Oslo i forbindelse med bryllupsfeiringen til en venninne. Vi gledet oss til et helt luksusdøgn med bare voksen- og kjæreste tid- og ikke minst ekstra søvn. Jeg hadde til og meg ordnet "sen utsjekk" fra hotellet slik at vi kunne late oss ekstra på søndag.

Vi var ikke så nøye på å komme oss tidlig i seng og deltok i bryllupsfesten til langt på natt- vi skulle jo uansett få masse ekstra søvn dagen etter. Men kl 06.00 startet virkeligheten også denne søndagen- ikke av hylende barn som ville ha selskap- men av et hotellrom som målte rett i underkant av 30 varmegrader.

Dette er varmt!

Denne steikende temperaturen burde vært en enkel sak å fikse- men assistansen som vi fikk fra resepsjonen var til lite hjelp. Det endte med at vi rømte hotellet noen timer senere- heite i toppen og mer trøtt enn noen gang!


Hjemme ventet en forfriskende treningsøkt i kjølig bris. Men ikke før var jeg var lang til skogs slo det meg at hotellrommets temperatur kanskje ikke var en feilinnstilling- men rett og slett en del av konseptet- hotellets navn er tross alt Scandic Vulkan.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar