lørdag 12. juli 2014

Fjell, vidde og badevann

Etter snart 1 uke ved på Norefjell Quality Spa & Resort må vi si oss veldig godt fornøyd. Vi er innlosjert i en av ferieleiligheter tilknyttet hotellet og ligger i umiddelbar nærhet til alle failiteter stedet har å tilby. Vi har det som plommen i egget.  Dette er et sted verdt å besøke om du ønsker en aktiv familieferie. 

Midtveis i oppholdet pakket vi sekken og dro ut for en litt lenger familietur i fjellet. Når vi planlegger slike turer står opplevelse og mestring for barna i fokus. Dette er førsteprioritet fremfor antall kilometer og hva vi forelder måtte ha som krav til hva fjelltur er.  

Totalt ble det en tur på 9-10 km, hvor 6 kilometer gikk på grusvei og resten i ulendt terreng. Vi brukte barnevogn og bæremeis som hjelpemiddel. Dette gav våre miste barn en god opplevelse mens den eldste på 7 år synes det ble litt tungt- men når vi fikk avkjøle oss i fjellvann og fylte på med nistemat og sjokolade gikk turen tilbake mye lettere. 

Fortsettelse følger- flere opplevelser fra ferien vil deles
Innlegget er ikke sponset

2 kommentarer:

  1. Er innom deg titt og ofte og leser.. men ikke så flink til å legge igjen spor etter meg.. takk for at du deler :) :) Fortsatt god sommer :) :)

    SvarSlett
  2. Så fantastisk ut!! Fikk lyst å dra dit på ferie. :)

    SvarSlett