fredag 7. mars 2014

Kortreist tur med suksess

Vi har for lengst lært at våre felles familieutflukter ikke trenger å være av den lengste og mest ambisiøse sorten. Det er som oftest vi foreldre som har de høyeste kravene og tror at en tur må være lang og til kjente og populære steder for å falle innenfor betegnelsen tur. Som oftest har dette endt med en opplevelse som er mer slitsom enn morsom og vi har sittet igjen med en følelse av at "dette gjør vi aldri igjen". En av våre første erfaringer omkring akkurat dette kan leses HER i innlegget Det er en tid for alt.

Det som stadig forundrer meg er at det er ganske så vrient å finne små enkle familieturer. Disse turene må ikke krever for mye organisering og ikke ha en overhengende risiko for mer skrik og vræl enn det vi foreldre måtte tåle en hyggelig familiesøndag. For sannheten er at, jo mer barna vræler jo mer muggen blir mor og far blir mutt og stutt....og dette er vi alle enige om at er dårlig bagasje å ha med seg på tur.


Nå går det sport i å teste ut kortreiste turer her hjemme. Hoppbakken som ligger snaue 1 kilometer hjemmefra ble en suksess. Vi kunne pakket de to minste barna i søskenvogna og trasket bort med storesøster på slep- men siden stemningen var så god før vi skulle ut av døra var dette noe vi ikke tok sjansen på denne søndagen- ved å ta bilen var vi sikret en god start på turen!

Tur ble det- og en stemning god som gull:)2 kommentarer:

  1. Ser ut som dere hadde en kjempetur! Her har vi vært 500m unna heimen og sett etter revespor - mer enn godt nok med en på sju uker, en på ett og ett halvt år og en som nettopp ble tre.. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Velkommen til bloggen min og tusen takk for hyggelige kommentarer- det varmer! Har vært innom deg også- inspirerende og jeg har blitt en følger av deg og gutta dine! Gleder meg!

      Slett