fredag 9. mars 2012

Vil du være en Tjukkas?


Jan Ellefsen tar oss med tilbake til januar. "Badevekta viser et tresifret tall og Ellefsen innser livets realitet: Han er en tjukkas! «Dette må jeg gjøre noe med», tenkte han, og fant fram noen gamle joggesko"

Slik begynner en sak på TV2.no som forteller om gjengen som blant annet bruker facebook til å lage grupper som går turer og trener sammen. Gå inn på TV2 sine nettsider for å lese hele historien, og se intervju med Ellefsen og resten av tjukkas-gjengen i Moss – de er nå godt over 100 stykker!

Om seg selv skriver de på facebook:
"Vi er en gjeng som liker å være sosiale, men samtidig er i ræva form…Vi fant ut at det siste kan vi faktisk gjøre noe med! Vi har i første omgang en målsetting om at vi skal gå fra «Tjukkas til kjekkas» før juni 2012!!!"
Dette tegner til å bli et av landets hurtigst voksende trimbevegelser, og den har til og med beveget seg utenfor landegrensene. Noen har til og med tatt seg bryet med å plotte alle landets tjukkas-gjenger inn i Google Maps. Dette kan du se her, og finne en gruppe i nærheten av deg!

Dette er et herlig eksempel på hvordan trening kan gjøres morsomt, enkelt, humørfylt og sosialt. Jeg heier på denne gjengen!

I dag, fredag 9. mars kl 18.00, er det et innslag med «Tjukkas-gjengen» på NRK Førkveld

Denne infoen er hentet og kopiert fra Kreftforeningens blogg og TV2 sine nettsiderIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar