mandag 4. mars 2013

Hello fra @aktivhverdag

Dette skal hovedsakelig være en blogg med fokus på en aktiv hverdag i form av trening, familieaktivitet og inspirasjon til egentid i en travel småbarnshverdag. Jeg lar det derfor være litt stille fra denne kanten om dagen. Det er ikke det at vi har sluttet å trene, gitt fra oss barna eller ikke lenger tar våre daglige egotripper i treningsklær for selvstendige tanker og pusterom. For det gjør vi jo selvfølgelig (vi er jo så gode på det!?)- men akkurat nå blir selve rapporteringen (les blogginnlegg) om vår aktivitet i hverdagen borte i søvnmangel, host, hark, snørr og gulp.

Dette kunne det selvfølgelig vært interessant for mange av dere å lese om- men slike hverdagsrapporter inspirere meg svært lite og dessut finnes det utallige andre blogger som tar for seg akkurat dette tema.

Så mens jeg sitter her og vipper på min minste som akkurat har dekorert kjøkkengulvet med ustyrtelig mengder oppkast gir jeg dere en fersk rapport i form av bilder fra min profil på Instagram. Du finner meg på @aktivhverdag. Der gir jeg dere godt med sladder om meg selv og familien og servere alt fra snørr og gulp til intervaller og slitsomme treningsøkter.  

Heldige oss som har en flott og stor eiendom med  god boltreplass

Snølykt i mørket varmer et sliten mammahjerte

Det er ingen hemmelighet at jeg ønsker meg min egen bil!
Men jeg er også utrolig glad for at jeg er så sprek
at jeg klarer dette dag etter dag! 

Heldigvis har jeg egen vaskemaskin- som bare jeg får bruke?!

Liten-medium-stor - mine tre små:)

Viste du at for hver solgte Johaug hanske så går 1 krone til AktivMotKreft

Idyll på vei hjem fra barnehagen

Spreke mannen min- iherdig på sykkelen. Bare - 5 den dagen:)

Meg selv ute på ukas langtur med bare meg selv, meg og meg selv! Herlig! 

Med ønske om en sprek uke!


1 kommentar:

  1. Flott med litt statusoppdatering. Du er blitt observert flere ganger den siste tiden med barnevogn, så at du har fått trening har jeg ikke tvilt en dag på :-)

    SvarSlett