fredag 17. august 2012

♥ Eline ♥

Vår vakre lille Eline ble født til stormende jubel 14. august klokken 02.31. Målene var 3150 gram og 48 cm -helt perfekt.


Vi har hatt avslappende og late dager på barsel i Tønsberg inntil vi kom hjem i går. Nå koser vi oss hjemme i husets fred og ro. Mens de andre er i barnehage og på jobb gjør Eline og jeg akkurat det som skal gjøres i den første intense barseltiden - sover, duller og blir kjent.

Jeg kan også melde om stor lykke, Dolly Parton pupper, hormoner på ville veier og en tåredryppende babyblues- helt slik det skal være:)






6 kommentarer:

  1. Gratulerer så hjertligst til dere alle sammen. Du ser fantastisk ut, og jeg er imponert over aktivitetsnivået du har holdt helt frem til fødselen. Jeg tar i bruk et forslitt uttrykk: Jeg digger deg!

    PS: Må skryte av at jeg idag har meldt meg på halvmaraton i Holmestrand maraton 2012!

    -Helga

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig tilbakemelding Helga- det varmer godt:) jeg synes selv jeg har vært heldig som har vært såpass i form hele svangerskapet slik at jeg kunne holde oppe et moderat aktivitetsnivå helt til slutten.

      Veldig sprekt med halvmaraton til våren- og et flott mål! Det blir gøy å følge deg:) Selv håper jeg også og kunne være med- men usikker på distanse enda.

      Ønsker deg en fin fin helg:)

      //Jeanette

      Slett
  2. Gratulerer så mye!!! Høres ut som om alt er som det skal være ;) Ellen

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk:) Alt er som det skal og nå 14 dager etter fødselen begynner vi og falle litt på plass;)

      Jeanette

      Slett
  3. Gratulerer så mye, synes du akkurat skrev at du var grvid jeg da ;) Kos deg i tiden fremover :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja tiden har flydd i dette svangerskapet- synes det har gått veldig fort selv. Nå er det kos dagen lang i vår egen lille barselboble:)

      Jeanette

      Slett