torsdag 1. mai 2014

"Energy KICK"

Denne uken var det klart for Team SportySara sin happening «Energy KICK» på Sognsvann. Dagen hadde vært planlagt en god stud. Sammen med Anita fra Oppsnakk, Therese fra SportySara og Kristin fra KB ernæring, ventet jeg en gjeng med spreke damer til felles utetrening.

Kvelden ble bra! Vi hadde en økt med masse energi, svette og store smil. En herlig og sprek gjeng ble med!
 
Det er inspirerende å møte nye mennesker til trening. Det gir meg energi både i forkant og etterkant av treningsøktene. I forberedelsene fokuserer jeg alltid på tilrettelegging og muligheter for individuell tilpasning. Området rundt Sognsvann har utallige muligheter som gir spennende variasjon innenfor styrke og utholdenhet i løpet av en treningsøkt.

Et av mine mål som veileder og tilrettelegger er å selvstendiggjøre deltagerne. Gi de små verktøy de kan ta med seg og bruke på egenhånd. Motivering, treningsprinsipper og aktivitet går hånd i hånd under en treningsøkt. Ikke la deg "bli trent"- ta heller i mot, jobb aktivt, fokuser og reflekter over hva og hvorfor. Ta dette så med videre og bruk det jeg gir deg! 
Se referat fra SportySara HER og fra KB ernæring HER4 kommentarer:

 1. Takk for super trening Jeanette 👍 fantastisk å være ute og bli tatt med på en ny trening! Tror det er sunt å gjøre noe annet enn sine vanlige treninger, blir mer fokusert og får testet kroppen med nye øvelser! Supert å få løpeteknikk tips, og det ble en bra blanding av styrke og kondisjon ☺👏👌 Gjør det gjerne flere ganger Jeanette, knall bra 😉

  SvarSlett
 2. Takk for super trening Jeanette 👍 fantastisk å være ute og bli tatt med på en ny trening! Tror det er sunt å gjøre noe annet enn sine vanlige treninger, blir mer fokusert og får testet kroppen med nye øvelser! Supert å få løpeteknikk tips, og det ble en bra blanding av styrke og kondisjon ☺👏👌 Gjør det gjerne flere ganger Jeanette, knall bra 😉

  SvarSlett
 3. Dette så gøy ut! Dette er noe jeg kunne tenkt meg å være med på :-) Er det noen mulighet for å melde seg på treninger som dette?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Synøve- så hyggelig! dette er noe Team SportySara vil arrangere innimellom som et tilbud til våre kunder og følgere- nye samlinger vil bli forhåndsannonsert:)

   Jeanette

   Slett